Over Birds and Beebies

Hé, wat leuk dat je dit blog bezoekt. Birds and Beebies staat voor alles wat maar te maken heeft met baby’s en (jonge) kinderen. Dit kunnen tips en tricks zijn om het leven als ouder nét even wat makkelijker te maken, maar ook lekkere en makkelijke recepten, DIY projecten en inspiratie voor bijvoorbeeld cadeaus of inrichting. Tijdens mijn studie Pedagogiek was ik al gefascineerd door alle ontwikkelingen die een kind doormaakt in zijn vroege jaren. Daarnaast heb ik als pedagogisch medewerker bij het kinderdagverblijf nog veel meer kennis en praktijkervaring opgedaan. Steeds vaker besefte ik me dat ik nog elke dag van collega’s kon leren en zij ook van mij (ondanks dat ze zelf al twee of drie kinderen hadden). Ook tijdens gesprekken met ouders realiseerde ik me dat wat voor mij normaal en logisch is , niet altijd vanzelfsprekend voor ouders hoefde te zijn. Dit gaf mij het idee om deze kennis en ervaringen te delen via dit blog.

Ik wens je veel leesplezier.

Liefs,
Birds and Beebies

Back to top